Меню Вход

Даниел Ангелов и Матей Пампулов посетиха Асеновград и Петрич

Даниел Ангелов и Матей Пампулов посетиха Асеновград и Петрич
23-11-2022 14:02
Българска федерация по тенис продължава обиколката из тенис клубовете в малките населени места.Даниел Ангелов – спортен директор на БФТ и Матей Пампулов – дългогодишен състезател за Купа Дейвис и капитан на националния ни отбор посетиха Петрич и Асеновград.


Там двамата се срещнаха със състезатели, треньори и родители. Целта посещенията е да се види нивото на клубовете от по-малките градове. От какво имат нужда и с какво може да се помогне за още по-доброто им развитие.

Целта в Петрич беше да се обсъдят проблемите и предизвикателствата за да може тенисът да бъде развит и подпомогнат в този регион. Ангелов и Пампулов се срещнаха с функционери от Община Петрич, които отговарят за спорта в този град.

В Асеновград Ангелов и Пампулов посетиха ТК „Асеновград". Там са създадени много добри условия за тренировки на тенисистите. Двама от най-добрите ни млади таланти Евгения Стоянова и Борис Борисов са продукт на ТК „Асеновград". Клубът разполага и с много добра зала с един корт. Главен треньор на ТК „Асеновград" е Илия Славов.


Спонсори и партньори
Официални спонсориAES BulgariaУниверситетска болница
Официални партньори
Медийни партньори
ПартньориММСITFTennis EuropeAmerican Chamber of Commerce in BulgariaБългарски национален тенис центърKinder+